Kipperstærte
Opskrift på kipperstærte
(3 pers.)
1 pakke tærtedej
500 g gulerødder
100 g rødbeder
1 fed hvidløg
50 g revet cheddar
2 ds. kippers
2 æg
½ tsk. salt
1 knsp. peber
140 g majs
Ærtespirer
PRØV OGSÅ: Bøf med aioli og artiskoksalat
Fremgangsmåde til kipperstærte
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)Kom dejen i en tærteform og forbag den ved 200° i 12 min. Skræl gulerødder og rødbeder, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra grønsagerne og mos dem. Bland mosen med presset hvidløg, cheddar, kippers, æg, majs, salt og peber og kom blandingen i tærtebunden. Bag tærten ved 180° i 30 min. og servér med ærtespirer og en grøn salat.
PRØV OGSÅ: Fyldt mørbrad med hjertesalat
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.