Lækkert efterårsbagværk: Sandras græskarboller
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Sandra Mose fra Sindal. Se hendes opskrift på græskarboller her
Af
af Redaktion

Annonce
(12 stk.)
250 g græskar
25 g olie
25 g gær
1 dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
1 dl ristede græskarkerner
40 g havregryn
300 g mel
Æg til pensling
- Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie.
- Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg, salt, græskarkerner, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet.
- Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min.
- Form den til 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min.
- Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne ved 200° 25 min.
Bageopskrift: Sandra Mose
Annonce