Lækkert efterårsbagværk: Sandras græskarboller

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Sandra Mose fra Sindal. Se hendes opskrift på græskarboller her
Af
af Redaktion
Annonce

(12 stk.)

250 g græskar
25 g olie
25 g gær
1 dl mælk
1 æg
½ tsk. salt
1 dl ristede græskarkerner
40 g havregryn
300 g mel
Æg til pensling

  1. Riv græskarkødet og svits det på en varm pande i olie.
  2. Rør gæren ud i mælken, tilsæt æg, salt, græskarkerner, græskarkød og havregryn og ælt dejen sammen med melet.
  3. Lad dejen hæve et lunt sted i 30 min.
  4. Form den til 12 boller og lad dem efterhæve i yderligere 30 min.
  5. Pensl med sammenpisket æg og bag bollerne ved 200° 25 min.

Bageopskrift: Sandra Mose

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.