Pizzasnacks

Sprøde snacks til den lille sult
Af
af Redaktion

(ca. 16 stk.)

1 rulle færdig pizzadej
150 g blød feta
Friskhakket rosmarin
Lidt groft salt
2 spsk. flydende honning
1 spsk. olivenolie

Fold dejen ud og smuldr feta, rosmarin og salt over dejen. Dryp med honning og en smule olivenolie. Skær dejen i 16 tværgående strimler og læg dem på plade med bagepapir. Bag pizza-strimlerne på midterrillen ved 250° i 5-6 min.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Foccacia a la Milano
Krydret tyndbrød
Sprøde urtebrød




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.