(8-10 stk.)
25 g gær
2 dl håndvarm mælk
1½ dl sødmælksyoghurt (ikke for kold)
1 tsk. salt
1 spsk. honning
2 spsk. kommen (kan udelades)
100 g grahamsmel
Ca. 350 g pizzamel
Drys
Grahamsmel
Smuldr gæren og rør den ud i mælken. Tilsæt yoghurt, salt og grahamsmel. Kom det meste af hvedemelet i og ælt dejen godt. Tilsæt mel, indtil dejen slipper skålen. Lad den hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og tril den i en pølse. Skær den i 8-10 stykker og tril dem til boller. Efterhæver lunt tildækket på plade med bagepapir til dobbelt størrelse ca. 20 min. Spray bollerne med vand og drys med grahamsmel. Bag dem på midterste rille ved 225° 18-20 min.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SUPERFLOT BRØDBOKS
Brødboks i superflot 50-retrostil fra Ib Laursen der holder dit brød frisk og appetitteligt.
Klik her for at købe den fine boks i shoppen (link fjernet)...
Find flere opskrifter her...
Boller fra fryseren
Grovboller med mandler og chokolade
Kirsebær-mandel-syltetøj
Find masser af bageopskrifter i det store brød-galleri...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)