Allises farsbrød

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Allis Nielsen, Øster Lindet, Rødding. Se hendes opskrift på farsbrød her
Af
af Redaktion

Ingredienser til farsbrød

700 g kalve- og flæskekød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 æg
3 spsk. rasp
4 dl bouillon
2 soltørrede tomater
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
150 g skinketern

Fremgangsmåde

Rør kød, salt, peber, æg, rasp og bouillon til en jævn fars. Hak tomaterne fint, skær peberfrugterne i tern og vend dem i farsen sammen med tomater og skinke. Form farsen til et brød og kom den i en form eller læg den i en smurt bradepande. Bag farsbrødet ved 200° i 45 min. og servér med en god blandet salat.

Madopskrift: Allis Nielsen


Find flere opskrifter her...
Italiensk farsbrød med skinke
Amerikansk farsbrød

Kender du kogebogen? Klik her...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.