Appelsinglaserede koteletter med couscous og peberfrugter

Med disse appelsinglaserede koteletter får du den klassiske kotelet men med et frisk pift! Retten fungerer supergodt på en hverdagsaften, og tager ingen tid at lave!
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Appelsinglaserede koteletter med couscous og peberfrugter
20 min
4 personer
Appelsinglaserede koteletter
4 svinekoteletter med smal fedtkant, 2 cm tykke
Revet skal og saft af 1 økologisk appelsin
1½ spsk. sød chilisauce
½ spsk. friskrevet ingefær
2 fintsnittede forårsløg
Salt og peber
20 g smør
Couscous
4 dl couscous
5 dl grønsagsbouillon
3 peberfrugter i forskellige farver
2 rødløg
Salt og peber
Citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skyl appelsinen og riv skallen i tynde juliennestrimler. Pres saften.
  2. Kog appelsinskal, - saft, chilisauce, forårsløg, 10 g smør og lidt salt 5 min.
  3. I en anden gryde koger du bouillonen op. Tilsæt couscous, bland det og lad det trække 5 min. under låg.
  4. Skær peberfrugterne i store tern og løgene i smalle både.
  5. Svits grønsagerne 5 min. i resten af smørret med lidt salt og peber.
  6. Giv koteletterne salt og peber og steg dem på slip-let pande 2½ -3 min. på hver side.
  7. Læg glaseringen på koteletterne og server med peberfrugt-blanding og couscous.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.