Bagte bøftomater med kylling
(2 pers.)
10 min. + 15 min. i ovnen
100 g couscous
1 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
1 dl kogende vand
2 forårsløg
1 grøn peber
150 g stegt kyllingebryst
1 spsk. hakket citronmelisse
6 tørrede abrikoser i små tern
1 lille tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
½ tsk. tabasco
Salt og peber
4 bøftomater
Hæld couscous i en skål sammen med salt og olivenolie, hæld vandet over og lad det trække i 10 min. Hak løgene fint og skær peberfrugten i små tern. Skær kødet i små stykker og bland dem i grønsagerne. Tilsæt citronmelisse, abrikos, paprika, citronsaft og tabasco og smag til. Skær toppen af tomaterne og udhul dem, fordel fyldet i, læg toppene på og bag dem ved 200° i 15 min. Server med tzatziki og flute.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv mere med tomat...
Italienske kødboller i tomatcourgette med grøn salat
Porre-tomattærte