Burger med laks og rødkålsslaw

Burger med laks er et alternativ til den klassiske burger. Prøv denne lækre opskrift med rødkålsslaw.
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger
(4 pers.)

Det skal du bruge til burger med laks:

400 g rødkål 1 dl mayonnaise 1 spsk. æbleeddike 1 lille bakke karse Salt og peber 4 laksekoteletter 1 spsk. raps- eller olivenolie Tilbehør: 4 burgerboller 1 rødløg 4 syltede agurker 1 hjertesalat Prøv også: Burger med coleslaw og barbecuefritter

Sådan laver du burger med laks:

Snit rødkålen fint. Rør mayonnaise sammen med æbleeddike, vend rødkål og klippet karse i mayonnaisen og smag til med salt og peber. Steg laksen i olie på en pande og krydr med salt og peber. Flæk bollerne og grill dem i ovnen på skærefladen. Skær løg og agurker i skiver og skyl salaten. Læg burgerne sammen med salat, rødkålsslaw, laks, løg og agurker. Servér evt. burger med laks sammen med hjemmelavede fritter. Find opskriften på hjemmelavede fritter her

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.