Camillas favorit
(4 pers.)
500 g hakket oksekød
2 pressede fed hvidløg
2 spsk. hvedemel
2 tsk. citronsaft
3 tsk. oregano
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
300 g champignoner i kvarter
1 hakket løg
70 g tomatkoncentrat
3 tsk. sennep
5 dl oksebouillon
2½ dl madlavningsfløde 18%
Majsstivelse til jævning
Rør oksekødet med de øvrige ingredienser til kødbollerne. Form farsen til 3 cm store kødboller, brun dem i lidt olie og tag dem af panden. Steg champignoner og løg i lidt smør på panden. Tilsæt tomatkoncentrat, sennep, bouillon og fløde og bring det i kog. Kom kødbollerne i sovsen og lad dem koge med ved svag varme i 10-15 min. Smag retten til med salt og peber og jævn sovsen med lidt majsstivelse udrørt i mælk. Server med ris eller pasta.
Madopskrift: Dorthe Mikkelsen
Find andre gode opskrifter til hverdagsretter her...
Vitaminlasagne
Kyllingesnitsel med kartoffelsalat
Frisk kyllingesalat