Paneret kyllingeschnitzel med kartoffelsalat
Skal I have kylling til middag? Så prøv denne panerede version med en dejlig kartoffelsalat ved siden af.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

40 min
4 personer
Kyllingeschnitzler med kartoffelsalat
4 kyllingebrystfiletstykker
1½ æggehvide
Salt og peber
70 g cornflakes
Olivenolie
2 hjertesalat
4 skiver parmaskinke
25 g parmesan til at rive
500 g nyopgravede skrubbede, kogte, afkølede kartofler
Dressing
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 fed hvidløg
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. surmælksprodukt
Tilbehør
Tomatsalat
Fremgangsmåde
- Vend kyllingestykkerne, der deles en gang på langs, i æggehvide, salt, peber og groftknuste cornflakes.
- Dryp olie over og steg dem i ovnen eller steg dem i mere olie på panden ca. 10 min. ved høj varme eller i ovn ved 200°.
- Steg skinken sprød i ovnen ca. 4-5 min. til sidst.
- Rør dressingen sammen og vend de halverede kartofler i.
- Skyl salaten og vend med kartofler og anret med parmesan.
- Servér kyllingen og kartoffelsalaten med flager af skinke over og en tomatsalat ved siden af.

Hovedretter
Pandekagesandwich med kyllingestrimler og frisk spinat

Hovedretter