Paneret kyllingeschnitzel med kartoffelsalat

Skal I have kylling til middag? Så prøv denne panerede version med en dejlig kartoffelsalat ved siden af.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Paneret kyllingeschnitzel med kartoffelsalat
40 min
4 personer
Kyllingeschnitzler med kartoffelsalat
4 kyllingebrystfiletstykker
1½ æggehvide
Salt og peber
70 g cornflakes
Olivenolie
2 hjertesalat
4 skiver parmaskinke
25 g parmesan til at rive
500 g nyopgravede skrubbede, kogte, afkølede kartofler
Dressing
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 fed hvidløg
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. surmælksprodukt
Tilbehør
Tomatsalat

Fremgangsmåde

  1. Vend kyllingestykkerne, der deles en gang på langs, i æggehvide, salt, peber og groftknuste cornflakes.
  2. Dryp olie over og steg dem i ovnen eller steg dem i mere olie på panden ca. 10 min. ved høj varme eller i ovn ved 200°.
  3. Steg skinken sprød i ovnen ca. 4-5 min. til sidst.
  4. Rør dressingen sammen og vend de halverede kartofler i.
  5. Skyl salaten og vend med kartofler og anret med parmesan.
  6. Servér kyllingen og kartoffelsalaten med flager af skinke over og en tomatsalat ved siden af.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.