Cannelonni med rejer og kantareller
(2 pers.)
20 min. + 25 min. i ovnen
1 dl cremefraiche
1 æg
1 bdt. dild
1 porre
100 g kantareller
200 g rejer
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g friske lasagneplader
½ l hvid sovs, kan købes færdig
2 spsk. revet ost
Pisk cremefraiche og æg godt sammen og tilsæt klippet dild. Rens porre og kantareller, skær porren i tynde ringe og hak kantarellerne. Bland porre, kantareller, rejer, salt og peber med æggemassen som fyld. Skær lasagnepladerne ud i stykker på 10 cm og kom 1-2 spsk. fyld på hvert stykke. Hæld lidt af sovsen i bunden af et ovnfast fad, rul lasagnepladerne sammen og læg dem i fadet. Hæld sovsen over rullerne, drys med ost og bag dem ved 200° i 25 min. Server med en god råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Nem kalkunlasagne
Bolognese med kartoffelmoslåg