Chili con carne med roastbeef og cayannepeber

Har du lidt rester fra en roastbeef? Så kan du trylle det om til en lækker chili con carne. Se bare hvordan her!
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Chili con carne af en rest roastbeef
30 min
2 personer
Chili con carne med roastbeef
Rester af roastbeef og bønner
1 løg
1 spsk. olie
½ tsk. cayennepeber
1 chili
1 ds. flåede tomater
1 ds. kidneybønner
Salt og peber
1 dl cremefraiche
Frisk koriander

Fremgangsmåde

  1. Skær resterne af roastbeefen i strimler og hak løget.
  2. Svits kød og løg i olien sammen med cayennepeber.
  3. Tilsæt hakket chili, flåede tomater og kidneybønner, og lad det småsimre under låg i 10 min.
  4. Vend resten af de marinerede bønner i og smag til med salt og peber.
  5. Servér chilien med cremefraiche og hakket frisk koriander.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.