Ingredienser til chorizogryde
(3 pers.)
2 rødløg
1 spsk. olie
150 g chorizo
400 g hakket svinekød
1 tsk. fennikelfrø
1 ds. fl. tomater
2 dl hønsebouillon
400 g kogte kikærter
1 dl fløde
Salt og peber
½ bdt. bredbladet persille
Fremgangsmåde til chorizogryde
Skær rødløgene i tynde ringe og svits dem i olien i et par min. Skær chorizoen i skiver og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt svinekød og fennikelfrø og brun kødet godt af. Kom tomater og bouillonen ved og lad det småsimre i 10 min. Tilsæt kikærter og fløde, varm retten godt igennem og smag den til med salt og peber. Servér retten drysset med hakket, bredbladet persille.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krydret kyllingegryde
Wraps med svinekoed
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)