Citronkylling i fad med ris pilaf med ærter

Denne citronkylling kan laves med kyllingelår som i opskriften, eller du kan skifte det ud med f.eks. overlår eller brystfilet.
Af
af Helle Brønnum Carlsen
30 min
4 personer
Citronkylling med ris pilaf
1 usprøjtet citron
½ l kyllingebouillon
1 spsk. hvedemel
8 kyllingeunderlår
2 spsk. olivenolie
1 hakket løg
2 fed hvidløg, hakket
200 g basmatiris
Lidt oregano
200 g bælgede ærter
Tilbehør
Evt. lidt rucola el.anden salat

Fremgangsmåde

  1. Riv citronen fint og pres saften ud af den.
  2. Vend kyllingelårene i mel og brun dem i olie.
  3. Hak løget og hvidløget og tilsæt det til kyllingelårene sammen med bouillon.
  4. Bring det hele i kog og tilsæt så ris og læg låg på. Kog i 20 min.
  5. Tilsæt oregano, salt, peber, ærter og pynt med lidt rucola eller anden salat.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.