DDV-opskrift: Kotelet med stegt squash og tomat
120 g kotelet
Salt og peber
1 tsk. DDV Plante 70 til stegning
1 tsk. DDV plante 70 til stegning
100 g tomat
100 g squash
2 fed hvidløg
3 tsk. tomatkoncentrat
1 spsk. kapers
Salt og peber
Persille
Skær tomaterne i både, squashen i halve skiver og hak hvidløget fint. Varm en pande op med fedtstof og start med at stege hvidløget kort, inden tomater og squash tilsættes. Steg et par min., til det lige har taget farve. Tilsæt tomatkoncentrat (evt. sammen med lidt vand - for konsistensens skyld), kom kapers ved og varm igennem.
Krydr med salt og peber.
Krydr koteletten. Varm en pande op med fedtstoffet og steg kødet, til det er tilpas gennemstegt.
Server koteletten med grønsagerne og drys med hakket persille.
333 kcal/1385 kJ
- 19 g fedt (52%)
- 28 g protein (33%)
- 12 g kulhydrat (14%)
- 4 g fibre
Madopskrift: Inge Kauffeldt,
De Danske Vægtkonsulenter
Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Gulerodspaté
Røget skinke med æblesalsa