Opskrifter

DDV-opskrift: Torskerognssalat

Onsdag, 10. februar 2010af Redaktion
Lækker frokostret fra De Danske Vægtkonsulenter

80 g kogt torskerogn
Citronsaft
10 g mayonnaise
Ca. 5-10 g DDV yoghurt 7%
Lidt kapers
Lidt hakket forårsløg
Lidt karse el. hakket persille
Salt og peber

30 g ristet rugbrød
1 salatblad

TIP: Byt torskerogn ud med tun på dåse.


220 kcal/918 kJ

  • 11 g fedt (45%)
  • 16 g kulhydrat (30%)
  • 14 g protein (25%)
  • 2 g kostfibre

Mos torskerognen med en gaffel sammen med citronsaft, mayonnaise og yoghurt.
Tilsæt kapers, forårsløg og karse og smag til med salt og peber.
Læg salatbladet på det ristede rugbrød og torskerognssalaten ovenpå.
Pynt med lidt kapers og en citronskive.
Server en tomatsalat eller en blandet salat sammen med torskerognssalaten.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Røget skinke med æblesala og råkost
Bagt æble og svesker med kokos og mandler