DDV-opskrift: Bagt æble og svesker med kokos og mandler
1 æble
40 g klippede svesker uden sten
Lidt citronsaft
20 g blommemarmelade uden sukker
10 g DDV plante 70
Lidt vaniljekorn
5 g kokosmel
10 g hakkede mandler
100 g DDV yoghurt 7%
TIP
Byt citronsaft ude med limesaft og byt sveskerne ud med 15 g rosiner.
Skræl æblet, skær det i små tern og læg dem i et lille ovnfast fad sammen med de klippede svesker. Hæld lidt citronsaft over æblet og sveskerne og fordel syltetøjet oven på blandingen
Sæt fadet i en varm ovn ved 200° og bag, til æblet er mørt, i ca. 10-15 min.
Rør fedtstoffet op med kanel og vaniljekorn og kom blandingen over den varme dessert, lige når den kommer ud af ovnen.
Tørrist kokosmel og de hakkede mandler, til kokosmelet er sprødt og lysebrunt. Server desserten med kold yoghurt på og pyntet med ristet kokosmel og mandler.
364 kacl/1522 kJ
16 g fedt, 40%
45 g kulhydrat, 50%
9 g protein, 10%
5 g fibre
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere lækre desserter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Bagt æble og svesker
Ylettekager med frugtcocktail