Opskrifter

De bedste opskrifter på lasagne

Onsdag, 16. juli 2014af Redaktionen, foto: Jette M. Vesterager, Carina Krügerfoto: Jette M. Vesterager, Carina Krüger
Lasagne er super populær hos både store og små. Her får du nogle af vores bedste opskrifter på den lækre spise - lige fra en klassisk lasagne til en mexicansk lasagne til en luksus lasagne med skaldyr.

Alle vores bedste opskrifter på lasagne

Lasagne må uden tvivl være en af de mest populære retter på middagsbordene herhjemme! Den lækre ret, der stammer fra Italien, er da også både velsmagende og nem at gå til.

På familiejournal.dk har vi efterhånden fået samlet en større mængde lasagne-opskrifter sammen - prøv bare at søge på "lasagne" i søgefeltet, som du finder øverst i højre hjørne på hjemmesiden, så dukker mange gode forslag op.

Nedenfor har vi samlet nogle af vores bedste opskrifter på lasagne - lige fra den klassiske lasagne bolognese (med kødsovs) til den lidt mere avancerede med tigerrejer og ricotta-ost. Mums!

Velbekommen!

Hvis lasagne ikke lige er sagen for gæsterne, så er svinemørbrad god gæstemad og meget ofte på tilbud. Her får du 15 opskrifter på lækre retter med svinemørbrad

Klassisk lasagne

Den helt klassiske lasagne med bolognese-sauce er en favorit i mange danske køkkener!

Du kan også roligt fryse din lasagne ned, så du har rester til en travl hverdag.

Hent opskriften her >>

Aubergine-lasagne

En skøn, grøn lasagne. Perfekt til vegetaren.

Hent opskriften på aubergune-lasagne her >>

Fiskelasagne

Det behøver bestemt ikke kun være oksekød, du kommer i din lasagne! Prøv denne udgave med sejfilet og rejer.

Hent opskriften på fiskelasagne her >>

Nem kalkunlasagne

Vil du forny din lasagne lidt, så prøv denne version, hvor oksekødet er udskiftet med kalkunkød.

Hent opskriften på lasagne med kalkunkød her >>

Lakselasagne

Har du prøvet at lave lakselasagne? Det smager helt forrygende! Og hvis de små i familien ikke er vild med fisk, kan du med den her lasagne få lokket lidt i dem alligevel.

Hent opskriften her >>

Lasagne med hvidkålsplader

Er du på slankekur eller vil du gerne passe på dit taljemål af den ene eller anden årsag? Så skal du prøve opskriften på den lækre Lavkarbo-lasagne. Her er de klassiske lasagneplader skiftet ud med hvidkålsplader.

Hent opskrifter på lasagne med hvidkålsplader her >>

Mexicansk lasagne

Kan du lide chili con carne, så kan du helt bestemt også lide denne skønne sag med oksekød og chilibønner.

Hent opskriften her >>

Rød lasagne med parmaskinke

Rødbede er en fantastisk rodfrugt, som er supersund. Faktisk er den helt forrest i feltet, hvad angår sundhed. Den er nemlig fyldt med jern og C-vitamin - kort sagt næsten en multivitaminpille. Den rå rødbede kan godt have en lidt jordet smag, men den er også sød, hvilket især fremhæves, når den tilberedes. Ikke mindst giver rødbeden også lagsagnen et smukt visuelt udtryk med den fine røde farve.

Hent opskriften på rød lasagne her >>

Små lasagner med ricotta og tigerrejer

En lækker luksus-lasagne, når du har gæster eller bare trænger til lidt ekstra forkælelse.

Hent opskriften her >>

Svampelasagne

Den lækreste lasagne med blandede svampe. Prøv f.eks. bøgehatte, østershatte og shitake.

Hent opskriften her >>

Tomatsovs

Mangler du en lækker tomatsovs til din lasagne - så skal du prøve denne opskrift, der også er god til pizza og pasta. Har du lagt hjerte og energi i din tomatsovs, vil du ikke fortryde, når du står med det færdige resultat. En god tomatsovs gør nemlig hele forskellen. Et godt tip: Brug flåede tomater og ikke de hakkede og gå efter tomater, der er produceret i Norditalien. Og ikke mindst prøv andre end den billigste. Du behøver ikke at vælge den dyreste, da det ikke er sikkert, at det er den, der er den bedste. Men oftest vil det heller ikke være den billigste, der er det.

Lav en stor portion og kom resten på skoldede glas eller i fryseren. Så har du en lækker spise klar i baghånden til de travle dage, hvor tiden er knap.

Hent opskriften på tomatsovs her >>

SE OGSÅ: Opskrifter på nem og billig mad