Drop vejeriet
Af Ulrika Davidsson
Når du spiser efter Lavkarbo-principperne, behøver du ikke at veje maden. For der er ikke særlig stor risiko for, at du spiser for meget mad og får for mange kalorier.
Forklaringen er, at både proteiner og fedt - i modsætning til kulhydraterne - gør dig hurtigt mæt og holder dig mæt længe.
Desuden får du en jævn energikurve og undgår store udsving i blodsukkeret, når du holder dig til Lavkarbo-mad - og det er ofte svingningerne, der får os til at spise for meget.
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Læs også: Derfor er fedt vigtigt
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
(link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød