Fyldig middagssalat med omelet og skinke

Skøn middagssalat til 4 personer
Af
af Redaktion

(4 pers.)

Salat
2 hjertesalathoveder i strimler
12 cherrytomater i halve
½ agurk, skrællet, udkernet og skåret i halvmåner
50 g sorte (gerne kalamata) oliven
3 spsk. olivenolie
1½ spsk. hvidvinseddike

Omelet
6 æg
1 dl piskefløde
200 g ricotta
300 g skinke i tern eller strimler
2 spsk. hakket mynte
2 forårsløg, hakket
Salt og peber

Pisk æg, fløde og ricotta sammen og tilsæt skinke, mynte og løg. Kom det i en smurt, ovnfast siliconeform eller lign. og bag i ovnen i 20 min. ved 180°. Skyl grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Vend med olie, eddike, oliven, salt og peber. Skær omeletten i mindre stykker og fordel i salaten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Middagssalat med koldt kød
Fyldig middagssalat med skinke
Hurtig kalkunsaute med salat




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.