Opskrifter

Glutenfri panerede kyllingeoverlår med broccolisalat

Onsdag, 20. marts 2013Opdateret 13. majaf Kristina Marckmann
Denne opskrift på panerede kyllingeoverlår er glutenfri, så du kan trygt servere den til alle dine gæster. Kyllingen her serveres med en frisk broccolisalat.
1 t og 10 min
4 personer
Glutenfri panerede kyllingeoverlår
800 g kyllingeoverlår
75 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
Broccolisalat
600 g broccoli
1 snackpeber
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
½ dl rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Panér kyllingelårene i en blanding af blendede mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min.
  2. Del broccolien i små buketter og bland dem med snackpeber i strimler og ærter.
  3. Rør sennep, citronsaft og sirup sammen og pisk olien i.
  4. Vend dressingen i salaten og servér med de lune kyllingestykker.