Opskrifter
Glutenfri panerede kyllingeoverlår med broccolisalat
Onsdag, 20. marts 2013Opdateret 13. majaf Kristina Marckmann
Denne opskrift på panerede kyllingeoverlår er glutenfri, så du kan trygt servere den til alle dine gæster. Kyllingen her serveres med en frisk broccolisalat.

1 t og 10 min
4 personer
Glutenfri panerede kyllingeoverlår
800 g kyllingeoverlår
75 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
Broccolisalat
600 g broccoli
1 snackpeber
150 g ærter
1 spsk. sennep
1 spsk. citronsaft
1 tsk. agavesirup
½ dl rapsolie
Fremgangsmåde
- Panér kyllingelårene i en blanding af blendede mandler, salt og paprika og steg dem ved 200° i 60 min.
- Del broccolien i små buketter og bland dem med snackpeber i strimler og ærter.
- Rør sennep, citronsaft og sirup sammen og pisk olien i.
- Vend dressingen i salaten og servér med de lune kyllingestykker.

Forretter & Tilbehør
Broccolisalat med tranebær, græskarkerner og creme fraiche dressing

Hovedretter
Hakkebøf med citrus og broccoli