Grillet skinkemignon med figen
(4 pers.)
40 min.
800 g kartofleri små både
Salt, peber og rosmarin
1 spsk. olie
4 skinkemignoner (af mørbraden)
6 friske figner
150 g rucola
50 g pekannødder
Marinade
3 spsk. olivenolie
1 spsk. lys balsamico
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. chili el. paprika
1 spsk. honning
Læg kartoflerne i ovnen ved 225° i 10 min. og drys så med salt, peber, rosmarin og olie. Steg videre, til de er møre (ca. 40 min. i alt). Steg kødet drysset med salt på en grillpande ca. 4 min. på hver side. Flæk fignerne og steg også dem på grillpanden. Drys kødet med rucola, nødder og figner og rør dressingen sammen og hæld over, inden det serveres med kartoffelbådene.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også ...
Svinekam stegt som vildt
Svinemedaljon med blommer og gulerødder
Svinemørbrad med kartoffel-svampegratin