Hakkebøf med courgetter og nødder

En god hakkebøf med et moderne tvist - her serveret med courgetter og nødder.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Hakkebøf med courgetter og nødder

Opskrift til 2 personer.

12 min
2 personer
Ingredienser
400 g hakket oksekød
Salt og peber
3 små grønne courgetter
2 gule courgetter
2 spsk. olivenolie
1/2 usprøjtet citron
75 g hel parmesanost
50 g hasselnødder
2 kviste timian

Sådan laver du hakkebøf med courgetter og nødder

  1. Form to store hakkebøffer, drys med salt og peber og steg dem på panden i lidt olie ca. 6 min. på hver side.
  2. Skyl courgetterne og skær dem i halve eller kvarte og drys dem med salt og peber.
  3. Steg dem i olien på en grillpande, til de er møre i yderkanten.
  4. Anret dem på en tallerken og drys med parmesan i tern og grofthakkede nødder.
  5. Drys med lidt frisk timian ved servering. Server evt. brød til.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.