Opskrifter

Hakkebøf med courgetter og nødder

Mandag, 26. oktober 2015af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En god hakkebøf med et moderne tvist - her serveret med courgetter og nødder.

Opskrift til 2 personer.

12 min
2 personer
Ingredienser
400 g hakket oksekød
Salt og peber
3 små grønne courgetter
2 gule courgetter
2 spsk. olivenolie
1/2 usprøjtet citron
75 g hel parmesanost
50 g hasselnødder
2 kviste timian

Sådan laver du hakkebøf med courgetter og nødder

  1. Form to store hakkebøffer, drys med salt og peber og steg dem på panden i lidt olie ca. 6 min. på hver side.
  2. Skyl courgetterne og skær dem i halve eller kvarte og drys dem med salt og peber.
  3. Steg dem i olien på en grillpande, til de er møre i yderkanten.
  4. Anret dem på en tallerken og drys med parmesan i tern og grofthakkede nødder.
  5. Drys med lidt frisk timian ved servering. Server evt. brød til.