Opskrifter
Hakkebøf med courgetter og nødder
Mandag, 26. oktober 2015af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
En god hakkebøf med et moderne tvist - her serveret med courgetter og nødder.
Opskrift til 2 personer.
12 min
2 personer
Ingredienser
400 g hakket oksekød
Salt og peber
3 små grønne courgetter
2 gule courgetter
2 spsk. olivenolie
1/2 usprøjtet citron
75 g hel parmesanost
50 g hasselnødder
2 kviste timian
Sådan laver du hakkebøf med courgetter og nødder
- Form to store hakkebøffer, drys med salt og peber og steg dem på panden i lidt olie ca. 6 min. på hver side.
- Skyl courgetterne og skær dem i halve eller kvarte og drys dem med salt og peber.
- Steg dem i olien på en grillpande, til de er møre i yderkanten.
- Anret dem på en tallerken og drys med parmesan i tern og grofthakkede nødder.
- Drys med lidt frisk timian ved servering. Server evt. brød til.
Hovedretter
Hakkebøffer og grøntsager i fad