Opskrifter

Hjemmelavet kyllingeburger med chili-mayonnaise

Fredag, 11. december 2009Opdateret 10. martsaf Anne Skovgaard-Petersen
Nem middag med masser af smag
20 min
4 personer
Kyllingeburger
2 skiver bacon
500 g hakket kyllingekød
1 æg
1 tsk. salt
Kværnet peber
2 spsk. klippet karse
Smør/olie til stegning
Tilbehør
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. sød chilisauce
4 burgerboller
1 lille løg i skiver
1 tomat i skiver
Karse

Fremgangsmåde

  1. Hak 2 af baconskiverne fint med kniv.
  2. Bland kødet med det hakkede bacon, æg, salt, peber og karse.
  3. Form farsen til 4 burgere.
  4. Varm smør/olie på en pande ved middelvarme og steg burgerne 5-6 min.
  5. Bland mayonnaise og chilisauce til en lækker dressing.
  6. Lun burgerbollerne, og læg burgerne i de flækkede brød med chilimayonnaise, løg, tomat og karse.