Opskrifter
Hjemmelavet kyllingeburger med chili-mayonnaise
Fredag, 11. december 2009Opdateret 10. martsaf Anne Skovgaard-Petersen
Nem middag med masser af smag

20 min
4 personer
Kyllingeburger
2 skiver bacon
500 g hakket kyllingekød
1 æg
1 tsk. salt
Kværnet peber
2 spsk. klippet karse
Smør/olie til stegning
Tilbehør
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. sød chilisauce
4 burgerboller
1 lille løg i skiver
1 tomat i skiver
Karse
Fremgangsmåde
- Hak 2 af baconskiverne fint med kniv.
- Bland kødet med det hakkede bacon, æg, salt, peber og karse.
- Form farsen til 4 burgere.
- Varm smør/olie på en pande ved middelvarme og steg burgerne 5-6 min.
- Bland mayonnaise og chilisauce til en lækker dressing.
- Lun burgerbollerne, og læg burgerne i de flækkede brød med chilimayonnaise, løg, tomat og karse.

Hovedretter
Pasta med spinat og kyllingepølser

Hjemmebag
Hjemmebag: 3 slags burgerboller