Hotdog med jomfruhummer og citroncreme

Giv den klassiske hotdog et luksuriøst twist med denne opskrift på hotdog med jomfruhummer og citroncreme.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Hotdog med jomfruhummer og citroncreme
45 min
4 personer
Hotdog med jomfruhummer og citroncreme:
300 g jomfruhummerhaler
½ usprøjtet citron
50 g mayonnaise
75 g græsk yoghurt 2 %
Salt og peber
½ agurk
1 spsk. eddike
1 spsk. vand
1 spsk. sukker
4 store grove pølsebrød
1 lille frillicesalat
1 håndfuld brøndkarse
1 håndfuld frisk dild

Fremgangsmåde:

  1. Køb friske jomfruhummerhaler, eller læg frosne til optøning i en sigte.
  2. Riv citronskallen fint.
  3. Rør mayonnaise, yoghurt, citronskal og 1 spsk. citronsaft sammen i en skål.
  4. Smag citroncremen til med salt og peber.
  5. Skær agurken i tynde skiver.
  6. Læg agurk, eddike, vand og sukker i en pose, og ryst den.
  7. Lad indholdet i posen trække i 30 minutter.
  8. Lun og flæk brødene.
  9. Fyld brødene med salat og jomfruhummer.
  10. Top dem med agurk, citroncreme og friske krydderurter.
  11. Servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.