Hotdogs med kylling og grillede og syltede løg

Perfekt til både hverdag og festlige sammenkomster! Disse hotdogs med kylling og grillede løg hurtigt vil hurtigt blive en favorit ved middagsbordet.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Hotdogs med kylling og grillede og syltede løg
1 t og 20 min
4 personer
Hotdogs med kylling og grillede løg
2 små rødløg
1 tsk. salt
1 spsk. hvid balsamicoeddike
2 små salatløg
300 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
4 brioche pølsebrød
200 g kimchi
½ bakke karse

Fremgangsmåde

  1. Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver.
  2. Bland rødløg, salt og eddike i en pose.
  3. Luk posen, og ryst den godt. Lad løgene trække i mindst 1 time og gerne længere.
  4. Halvér salatløgene.
  5. Grill løgene på skærefladen, til de er næsten helt møre.
  6. Fjern det yderste lag, og skær toppen af dem.
  7. Del løgene i ringe.
  8. Grill kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.
  9. Krydr med salt og peber.
  10. Lun brødene på grillen.
  11. Flæk brødene.
  12. Fyld dem med kylling, kimchi og de to slags løg.
  13. Pynt brødene med karse, og servér straks.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.