Grillet kyllingebryst med pesto og melonsalat

Supernem middag på 25 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
25 min.

2 store kyllingebryststykker med skind, uden ben
2-3 spsk. grøn pesto (hjemmelavet el. købt færdig)
Salt og peber
600 g melon af forskellig type
Saften af ½ appelsin
1-2 spsk. soja
5 stilke citronmelisse

Tilbehør
Brød


Flæk kyllingebrysterne på langs og bank dem flade. Gnid dem med salt og peber og lidt olivenolie
Grill dem 4 min. på hver side og pensl dem med pesto, mens de er gloende varme. Mens de griller, skæres meloner i mindre stykker og blandes med soja rørt med appelsinsaft. Pyntes med citronmelisse. Serveres med brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Prøv også...
Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler
Pasta med kylling og artiskokker
Kylling i karryrisotto

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.