Hotel morgenfryd
Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-morgenmad
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
4 champignoner eller andre svampe
2 skiver bacon
2 æg
2-4 spsk. fløde
Salt og hvid peber
Fremgangsmåde
Hak svampene groft. Steg bacon og svampe på en pande. Rør æg, fløde og krydderier godt sammen og steg æggeblandingen på panden. Læg bacon og svampe over, inden æggene er helt færdige.
Server med frisk salat.
Lavkarbo-opskrift: Marie Iversen
Læs også: 7 tip til sukkerafvæning
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)
(link fjernet)
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-æg på
ærteskud Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-nødde-
brød med hindbær