Annonce

Poussin med svamperisotto

Fjerkræ i juletøj - lækker middag til julens fester
Af
af Redaktion
Annonce

(2 pers.)

2 poussiner
1 løg
2 fed hvidløg
300 g svampe
100 g risottoris
4 dl hønsekødsuppe
1 klat smør
½ bdt. hakket, bredbladet persille
100 g fine frosne ærter

Tilbehør
Tomatsalat


Skær poussinerne op i ryggen og læg dem flade ud på et ovnfast fad. Gnid med olie, salt og peber og sæt dem i en 200° varm ovn i 25 min. Tjek ved låret at de er færdige.
Kom hakket løg og hvidløg i en gryde og steg svampene lysebrune heri. Tag svampene op, kom risen i og tilsæt så 1 dl hønsekødsuppe ad gangen, til risen er mættet. Kom smør og masser af hakket persille i. Vend med ærter og server som bund for poussinen. Giv tomatsalat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter med fjerkræ...
Farseret kylling
Kalkunrullesteg med olivenfyld
Stegt andebryst med fennikel og appelsin

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.