Karbonader med stuvede rodfrugter
(3 pers.)
30 min.
500 g hakket svinekød
1 æg
1 dl rasp
Salt og peber
3 gulerødder
150 g persillerod
300 g knoldselleri
7 dl mælk
2 spsk. mel
½ dl vand
2 spsk. hakkede kapers
½ tsk. peber
1 spsk. smør til stegning
Tilbehør
Persille-drysset kartofler
Form kødet til 3 karbonader og panér dem i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Skræl rodfrugterne, og skær dem i tern på 1 x 1 cm. Kog rodfrugterne op med mælken, og lad dem koge ved svag varme under låg i 15 min. Steg karbonaderne i smørret ved middelhøj varme i 5 min. på hver side, til de er gennemstegte. Ryst mel og vand sammen til en jævning, som røres i den kogende mælk. Kog stuvningen igennem, tilsæt kapers og smag til med peber. Server med persilledryssede kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Nakkefilet i øl
Limemarineret skinkesnitsel
Fiskefrikadeller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)