Kartoffelpizza med grøn salat til
Opskrift på kartoffelpizza med grøn salat til
(2 pers.)
10 g gær
2 dl vand
1 spsk. olivenolie
2 tsk. salt
200 g durummel
Ca. 100 g hvedemel
6 nye kartofler
2 kviste rosmarin
1 kugle mozzarella
Salt og peber
Lidt olivenolie
Prøv også: Kartoffelpizza med chorizo
Sådan laver du kartoffelpizza med grøn salat til
Rør gæren ud i vandet, rør olie, salt og durum i.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, til dejen slipper skålen.
Ælt dejen ca. 200 tag og lad den hæve i 2 timer.
Slå dejen ned, del den i to og udrul to store cirkler.
Læg dem på bagepapir.
Tænd for ovnen på 230º varmluft og sæt 2 plader i ovnen.
Skrub kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Smør dejcirklerne med lidt olie og læg kartoflerne på.
Dryp lidt olie over, drys med salt, peber og rosmarin.
Skær osten i tynde skriver og fordel over pizzaerne.
Træk dem over på de varme plader og bag dem ca. 10-15 min., til kartoflerne er lysebrune.
Servér den færdige kartoffelpizza med grøn salat.
Prøv også: Kartoffelpizza med blå ost og revet ost