Kokospakker
200 g flødeost
35 g flormelis
150 g kokos
200 g farvet overtræks
chokolade (candy melts)
20 g hvid chokolade
Pisk flødeosten med flormelis, til den er jævnt cremet, tilsæt kokos og rør det godt sammen. Dæk blandingen til og stil den på køl i 1 time. Pres blandingen sammen i bunden af en rugbrødsform beklædt med film og stil den i fryseren i mindst 2 timer. Vend kokosfirkanten ud på et spækbræt og skær den ud i terninger. Smelt chokoladen, vend terningerne heri og tegn et gavebånd med smeltet, hvid chokolade.
Konfektopskrift: Kristina Marckmann
DE FINESTE JULEGODTER
Den smarte julekageform er i silikone, hvis egenskaber gør, at chokoladen, isen etc. nemt falder ud. Formen kan købes for 199 kr. i Familie Journals Shop... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Chokolade-lakridsbidder
Limesnebolde
Popcake hjerter
Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)