Kornotto med persille og svampe

Det behøver ikke at være kedeligt at lave mad for få penge. Server gerne retten med en lækker tomatsalat til
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

Ingredienser til kornotto med persille og svampe

(2 pers.)

1 løg
2 fed hvidløg
300 g svampe
120 g perlebyg eller perlespelt
4 dl hønsesuppe
1 klat smør
½ bdt. bredbladet persille
100 g fine, frosne ærter

Tilbehør
Tomatsalat

Fremgangsmåde

Pil og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg i en gryde, kom svampene i og steg dem lysebrune. Tag svampene op, kom kornene i og tilsæt 1 dl suppe ad gangen, til kornene er mættet. Kogetiden er ca. 25 min. i alt. Skyl og hak persillen. Kom smør og persille i og vend svampene og ærterne i. Servér en tomatsalat til.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Indisk linsesuppe
Pasta med ærter og bacon

Kender du kogebogen? Klik her...

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.