Koteletter i sur-sød sovs
(4 pers.)
20 min. + 25 min. i ovn
4 koteletter
Salt og peber
1 spsk. olie
1 ds. ananas
600 g wokblanding (frost)
1 dl vand
4 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. sukker
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. majsstivelse
Salt og peber
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem i olien. Skær ananasringene i tern og gem saften. Fordel ternene sammen med wokblandingen i et ovnfast fad og læg koteletterne over. Bland saften fra ananassen med vand, eddike, sukker og tomatpure og giv blandingen et opkog. Rør majsstivelsen ud i 1 spsk. koldt vand og jævn sovsen. Hæld sovsen over koteletterne og steg dem færdige i ovnen ved 200° i 25 min. Server med kogte ris og soja.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Stegte koteletter på ben i asiatisk rødvinssauce
Koteletter med champignonsovs og rosmarinkartofler
Koteletter i wok