Koteletter med middelhavs-kartoffelsalat
Ingredienser til koteletter med middelhavskartoffelsalat
(3 pers.)
650 g små kartofler
60 g sorte oliven
3 koteletter
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 fed hvidløg
1 kvist timian
1 spsk. smør
50 g semidried tomater i strimler
100 g feta i tern
2 fintsnittede forårsløg
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde til koteletter med middelhavskartoffelsalat
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Halvér og udsten oliven. Krydr koteletterne med salt og peber og skær hvidløget i tynde skiver. Rist hvidløg og timian i olien, til det begynder at tage farve, læg koteletterne på panden og lad dem stege med 4-5 min. på hver siden ved middelhøj varme. Skær kartoflerne i tern og bland dem med tomater, feta, forårsløg og oliven. Pisk citronsaft og olivenolie sammen, smag dressingen til med salt og peber og hæld den over kartoflerne.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Krydderurtekoteletter med hvidløgskartoffelmos
Krydret, barderet kyllingebryst
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)