Smørstegte koteletter med sennepsstuvet kål
Koteletter er en favorit hos mange, da det er nemt at tilberede, og så smager det godt. Her er de en smørstegt version serveret med sennepsstuvet kål.
Af
af Kristina Miechels

25 min
3 personer
Koteletter med sennepsstuvet kål
450 g kål (savoy-, hvid- el. spidskål)
3 nakkekoteletter
Salt og peber
Smør til stegning
2 spsk. smør
1 hakket løg
½ spsk. hakket kapers
3 spsk. mel
3 dl mælk
2 spsk. grov sennep
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Dampede gulerødder
Fremgangsmåde
- Skær kålen i strimler, blancher den i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
- Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt smør ved middelhøj varme i 6-7 min. på hver side.
- Smelt smørret i en gryde og sauter løget heri. Rør melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes.
- Rør sennep og kapers i sovsen og smag til med salt og peber.
- Vend spidskålen i stuvningen og varm den igennem.
- Server med kogte kartofler og dampede gulerødder.

Hovedretter
Fyldte koteletter i baconsvøb med sprød bønnesalat

Opskrifter