Smørstegte koteletter med sennepsstuvet kål

Koteletter er en favorit hos mange, da det er nemt at tilberede, og så smager det godt. Her er de en smørstegt version serveret med sennepsstuvet kål.
Af
af Kristina Miechels
Smørstegte koteletter med sennepsstuvet kål
25 min
3 personer
Koteletter med sennepsstuvet kål
450 g kål (savoy-, hvid- el. spidskål)
3 nakkekoteletter
Salt og peber
Smør til stegning
2 spsk. smør
1 hakket løg
½ spsk. hakket kapers
3 spsk. mel
3 dl mælk
2 spsk. grov sennep
Salt og peber
Tilbehør
Kogte kartofler
Dampede gulerødder

Fremgangsmåde

  1. Skær kålen i strimler, blancher den i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
  2. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt smør ved middelhøj varme i 6-7 min. på hver side.
  3. Smelt smørret i en gryde og sauter løget heri. Rør melet i og tilsæt mælken lidt ad gangen, mens der piskes.
  4. Rør sennep og kapers i sovsen og smag til med salt og peber.
  5. Vend spidskålen i stuvningen og varm den igennem.
  6. Server med kogte kartofler og dampede gulerødder.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.