Koteletter med sprød osteskorpe

Middag på 20 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min.

2 svinekoteletter, ca. 1½ cm tykke
1½ skive daggammelt brød blendet til krummer
50 g emmentaler
25 g smeltet smør
½ bdt. purløg
75 g frisk gedeost
Friskkværnet peber

Tilbehør
Tomatsalat

Bland brødkrumme, emmentaler, smør og det meste af purløget. Drys koteletterne med salt og peber og steg på grillpande ca. 3 min. på hver side. Smør dem med gedeosten og drys med brødkrummeblandingen. Stil dem i ovnen under grill i 5 min. til det er gyldent. Server med tomatsalat og evt. flute.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Flere middagsretter med svinekød...
Svinekoteletter med blomkålsris og karry
Svinekød i karry
Krebinetter med persillesovs og kartofler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.