Kryddersild i karrysauce

Sild til julefrokostbordet
Af
af Redaktion

(8 pers.)

1 stort glas krydderfileter, 400 g sild

Sauce
100 g mayonnaise
100 g cremefraiche 18%
3-4 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1 rødt æble
3-4 strimler asie
1 rødløg

Skær sildene i mindre bidder. Bland mayonnaise og cremefraiche og smag til med karry og gurkemeje. Skær æble, asie og rødløg i bittesmå tern og rør dem i karrysaucen. Vend sildene i.
Trækker til næste dag og kan holde 3-4 dage i køle-skab. Pynt med karse.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Fyldt ribbenssteg med orangesvesker
Danske oste
3 slags sild til julefrokosten

Find klassiske juleretter her...



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.