Krydret pølsegryde

Gryderet på 20 minutter
Af
af Redaktion

Ingredienser til krydret pølsegryde

(3 pers.)

100 g bacontern
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
1 løg
500 g spidskål
200 g kartofler
6 dl grønsagsbouillon
200 g edamame bønner
5 wienerpølser i skiver
Salt og peber

Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde til krydret pølsegryde

Svits baconen i olien i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og hakket løg og lad det svitse med i 1 min. Snit kålen i strimler og skær kartoflerne i tern. Kom kartofler og kål i gryden sammen med bouillon og lad det småkoge under låg i 10 min. Tilsæt bønner og pølser i skiver og lad det simre i yderligere 5 min. Smag retten til med salt og peber og servér med et stykke groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Pasta med pølser og bagte tomater
Stegt medister med varme sennepskartofler

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.