![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/marts/uge-12/mad/12-krydret-poelsegryde-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til krydret pølsegryde
(3 pers.)
100 g bacontern
1 spsk. olie
1 spsk. paprika
1 løg
500 g spidskål
200 g kartofler
6 dl grønsagsbouillon
200 g edamame bønner
5 wienerpølser i skiver
Salt og peber
Tilbehør
Groft brød
Fremgangsmåde til krydret pølsegryde
Svits baconen i olien i en tykbundet gryde, tilsæt paprika og hakket løg og lad det svitse med i 1 min. Snit kålen i strimler og skær kartoflerne i tern. Kom kartofler og kål i gryden sammen med bouillon og lad det småkoge under låg i 10 min. Tilsæt bønner og pølser i skiver og lad det simre i yderligere 5 min. Smag retten til med salt og peber og servér med et stykke groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pasta med pølser og bagte tomater
Stegt medister med varme sennepskartofler