Kumquatsauce

Det er utraditionelt at foreslå en anden sauce end kirsebær til risalalamanden, men denne smager rigtigt godt af appelsin og er også god til is. Saucen kan stå et par uger i et glas med låg i køleskabet
Af
af Redaktion

(6 pers.)

200 g kumquats
1 dl vand
Saft af 1 appelsin
3 spsk. orangeblomsthonning
1-2 spsk. sukker

Skær de små kumquats i tynde skiver og fjern kernerne. Læg skiverne i en gryde med vand, appelsinsaft og honning. Kog ca. 30 min., de første 15 min under låg. Smag til med sukker og hæld saucen i et skoldet glas.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Peberpostej med peber-tomatsalsa
Balsamicosyltede rødbeder
Risalamande

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.