Kylling i æggewrap

En æggewrap er perfekt til frokost eller aftensmad, når det lige skal gå lidt hurtigt. Med kylling i er det ovenikøbet et virkelig sundt måltid - og vi garanterer, at det også er lækkert!
Af
af Christine Bille. Foto: Carina Krüger.
Kylling i æggewrap

Ingredienser til kylling i æggewrap:

2 pers.

2 kyllingefileter
100 g champignoner
2 spsk. olivenolie
150 g cherrytomater
Salt og peber
4 æg
1 hjertesalat
1 håndfuld kørvel el. persille

Prøv også: Servér din kylling i en almindelig wrap i stedet for en æggewrap

Fremgangsmåde:

Skær kyllingen i strimler og champignonerne i skiver og brun dem sammen i 1 spsk. olie på en pande.
Tilsæt cherrytomater og svits dem med, til de bliver lidt bløde. Krydr med salt og peber og læg det hele på en tallerken.
Pisk æggene sammen og steg 1 stor wrap til deling eller 2 små på en mindre pande.
Lad æggene lige akkurat sætte sig, læg fyldet på midten sammen med snittet salat.
Vend wrappen om fyldet og sæt evt. et træspyd i for at holde den lukket.
Drys med hakkede krydderurter og servér.

Se også: Vafler med spinat og laks

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.