Kylling i karry
Det skal du bruge til kylling i karry
600 g kyllingefilet
1 spsk. olie
¼ tsk. koriander
1 spsk. karry
Salt og peber
¼ spidskål
1 bdt. forårsløg
4 fed hvidløg
2 dl kyllingebouillon
1 spsk. sød chilisauce
1 ds. kokosmælk
2 dl fløde
Prøv også: Ristotto med kylling og asparges
Sådan laver du kylling i karry
Skær kyllingen i strimler, brun dem i olien sammen med koriander, karry, salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.
Snit spidskål og forårsløg og hak hvidløget. Sautér grønsagerne i lidt olie, tilsæt bouillon, chilisauce, kokosmælk og fløde og hæld blandingen over kyllingekødet.
Sæt fadet i ovnen ved 200° i 20 min. og servér med ris eller bulgur.