Opskrifter

Kylling i karry

Tirsdag, 8. september 2015af Cecilie Fiehn Frerksen
Vi går langsomt mod de kolde måneder, og derfor denne ret perfekt at servere for familien. Opskriften på kylling i karry er indsendt af vores læser Cecilie fra Søborg.

Det skal du bruge til kylling i karry

600 g kyllingefilet
1 spsk. olie
¼ tsk. koriander
1 spsk. karry
Salt og peber
¼ spidskål
1 bdt. forårsløg
4 fed hvidløg
2 dl kyllingebouillon
1 spsk. sød chilisauce
1 ds. kokosmælk
2 dl fløde

Prøv også: Ristotto med kylling og asparges

Sådan laver du kylling i karry

Skær kyllingen i strimler, brun dem i olien sammen med koriander, karry, salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.

Snit spidskål og forårsløg og hak hvidløget. Sautér grønsagerne i lidt olie, tilsæt bouillon, chilisauce, kokosmælk og fløde og hæld blandingen over kyllingekødet.

Sæt fadet i ovnen ved 200° i 20 min. og servér med ris eller bulgur.

Prøv også: Radisesalat med kylling