Opskrifter

Risotto med kylling og asparges

Onsdag, 12. august 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Risotto med kylling og asparges bringer tankerne hen på en sommeraften i et italiensk landkøkken. Denne risotto er skøn med årstidens asparges og masser af parmesanost. Her får du opskriften på risotto med kylling og asparges.

Opskrift på risotto med kylling og asparges

(2 pers.)

1 skalotteløg
1 spsk. smør
260 g kyllingeinderfilet
180 g risotto-ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
1 dl fløde
½ bdt. asparges
40 g parmesan

Prøv også: Bagt torsk og risotto med spinat

Sådan laver du risotto med kylling og asparges

Hak løget og sautér det i smørret sammen med kyllingen.

Tilsæt risene og steg dem i smørret, til de er blanke.

Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.

Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, knæk enderne af aspargesene og skær resten i 2 cm lange stykker.

Tilsæt aspargesene sammen med fløden, når al bouillonen er tilsat, og lad det simre, til den sidste væde er
væk.

Vend parmesanen i og servér med brød og et drys friskkværnet peber.

Prøv også: Vild med asparges? Her får du tre skønne retter med asparges