Risotto med kylling og årstidens asparges

Risotto med kylling og asparges bringer tankerne hen på en sommeraften i et italiensk landkøkken. Denne risotto er med årstidens asparges og masser af parmesanost.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Risotto med kylling og asparges
40 min
2 personer
Risotto med kylling og asparges
1 skalotteløg
1 spsk. smør
260 g kyllingeinderfilet
180 g risotto-ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
1 dl fløde
½ bdt. asparges
40 g parmesan

Fremgangsmåde

  1. Hak løget og sautér det i smørret sammen med kyllingen.
  2. Tilsæt risene og steg dem i smørret, til de er blanke.
  3. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.
  4. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, knæk enderne af aspargesene og skær resten i 2 cm lange stykker.
  5. Tilsæt aspargesene sammen med fløden, når al bouillonen er tilsat, og lad det simre, til den sidste væde er
    væk.
  6. Vend parmesanen i og servér med brød og et drys friskkværnet peber.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.