Risotto med kylling og asparges
Opskrift på risotto med kylling og asparges
(2 pers.)
1 skalotteløg
1 spsk. smør
260 g kyllingeinderfilet
180 g risotto-ris
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
1 dl fløde
½ bdt. asparges
40 g parmesan
Prøv også: Bagt torsk og risotto med spinat
Sådan laver du risotto med kylling og asparges
Hak løget og sautér det i smørret sammen med kyllingen.
Tilsæt risene og steg dem i smørret, til de er blanke.
Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, knæk enderne af aspargesene og skær resten i 2 cm lange stykker.
Tilsæt aspargesene sammen med fløden, når al bouillonen er tilsat, og lad det simre, til den sidste væde er
væk.
Vend parmesanen i og servér med brød og et drys friskkværnet peber.
Prøv også: Vild med asparges? Her får du tre skønne retter med asparges