(4 pers.)
20 min.
600 g kyllingebryst
4 tsk. Coleman sennepspulver
1 spsk. rapsolie
2 kviste rosmarin
1 bdt. forårsløg
3 fed hvidløg
½ dl hvidvin
¾ dl fløde 9%
1 spsk. grov sennep
Tilbehør
Kogte ris og grøn salat
Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker og drys med sennepspulver.
Brun kyllingen af i olien sammen med rosmarin. Skær forårsløgene i 2 cm lange stykker og hvidløgene i tynde skiver.
Kom hvidløg og hvidvin ved kyllingen og lad det simre i et par min. Tilsæt forårsløg, fløde og sennep og lad det koge op.
Smag til med salt og peber og server med kogte ris og grøn salat.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Kylling med kartoffel-bønnebund
Kylling med basilikum
Kyllingesalat med mango og asparges
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)