Kyllingegryde med enebær

En skøn middag
Af
af Redaktion

(3 pers.)
30 min.

450 g kylling i strimler
150 g bacon i tern
1 spsk. smør
2 hakkede skalotteløg
10 enebær
200 g gulerødder
2 stængler bladselleri
2 dl fløde 9%
2 tsk. majsstivelse
2 spsk. ribsgelé
1 tsk. groft salt
1 knsp. peber


Smelt smørret i en gryde og svits bacon og løg heri. Tilsæt kyllingestrimler og enebær og lad dem svitse med i et par min. Skræl gulerødderne, skær dem og bladsellerien i skiver og kom dem i gryden. Skru ned for varmen, hæld fløde rørt med majsstivelse over og lad det småsimre i 7-8 min. Rør ribsgelé i og smag til med salt og peber. Server med kartoffelmos og hakket persille.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere retter her...
Provencalsk kyllingefilet med tomatsalat og persillerødder
Fasanbryst i æble-nøddesauce
Forloren vildtgryde

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.