Kyllingelår med grønt

En lækker og simpel opskrift på krydrede kyllingelår. Kog ris og tilføj grøntsager og du har en sund og nem hverdagsret.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
(4 pers.)

Det skal du bruge til krydrede kyllingelår:

Prøv også: Kyllingelår med bladselleri i blue cheese dressing

½ dl soja ½ dl flydende honning 1 spsk. lys eddike (evt. riseddike) 2 spsk. oystersauce 1 tsk. sennep Salt og peber 12 kyllingeunderlår 2 tsk. sesamfrø 1 bdt. palmekål el. broccoli ½ rød chili 2 lime Tilbehør: Kogte ris

Sådan laver du krydrede kyllingelår

Start med at blande soja, honning, eddike, oystersauce, sennep, salt og peber i en skål og læg dine kyllingelår i marinaden. Stil dem derefter på køl i 30 min. Læg de marinerede kyllingelår i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 200º i 45 min., til kødet er gennemstegt. Drys med sesamfrø. Damp de rensede grønsager og anret dem med kødet. Servér de krydrede kyllingelår med ris og halve lime. Prøv også: Pizza med kylling

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.