Kyllingelår med vinterwaldorf

30 min. + 45 min. i ovnen(2 pers.)2 store kyllingelår med både over og under el. 4 overlårSalt og peberLidt olivenolie2 æbler½ citron2 spsk.
Af
af Redaktion

30 min. + 45 min. i ovnen
(2 pers.)

2 store kyllingelår med både over og under el. 4 overlår
Salt og peber
Lidt olivenolie
2 æbler
½ citron
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijon
2 stilke blegselleri
1 buket broccoli
16 valnødder
1 dl rucolasalat

Tilbehør
Kartofler

Dryp kyllingen med salt, peber og olie og stil den i ovnen ved 200 grader i 45 min. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. Damp broccolien i buketter i lidt vand med salt i 2 min. Afkøl. Skær æbler i både og dryp med citron, skyl blegselleri og skær i skiver. Rør mayonnaise med dijon og lidt citronsaft og vend broccoli med blegselleri, æbler, og nødder og fold med rucola til sidst. Server med kartofler, der kan dyppes i den gode kyllingesky.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Når det skal være fjerkræ...
Kylling med æblesovs og grønne bønner
Kyllingegryde
Krydret and fra Thailand

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.