Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler

Leder du efter et alternativ til fredagsmiddagen? Så kan denne opskrift på stegte lammekoteletter med jordskokker og hvidløsgkartofler være det helt rette!
Af
af Helle Brønnum Carlsen
Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler
30 min
3 personer
Lammekoteletter med hvidløgskartofler
500 g små kartofler
600 g jordskokker
1 spsk. citronsaft
3 dobbelte lamme¬koteletter
Salt og peber
2 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
2 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
2 pressede fed hvidløg
1 finthakket rød chili

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skræl eller vask jordskokkerne.
  2. Skær jordskokkerne i skiver og læg dem i vand tilsat citronsaft.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side.
  4. Rist jordskokkerne i smørret, til de er gyldne, og tilsæt persille, salt og peber.
  5. Rør en dressing af eddike, olie, hvidløg og chili, vend de varme kartofler i og server.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.