Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler
Leder du efter et alternativ til fredagsmiddagen? Så kan denne opskrift på stegte lammekoteletter med jordskokker og hvidløsgkartofler være det helt rette!
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen

Foto: wichmann+bendtsen Photography
Annonce
30 min
3 personer
Lammekoteletter med hvidløgskartofler
500 g små kartofler
600 g jordskokker
1 spsk. citronsaft
3 dobbelte lamme¬koteletter
Salt og peber
2 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
2 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
2 pressede fed hvidløg
1 finthakket rød chili
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skræl eller vask jordskokkerne.
- Skær jordskokkerne i skiver og læg dem i vand tilsat citronsaft.
- Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side.
- Rist jordskokkerne i smørret, til de er gyldne, og tilsæt persille, salt og peber.
- Rør en dressing af eddike, olie, hvidløg og chili, vend de varme kartofler i og server.

Hovedretter
Lammekoteletter med saltbagte kartofler

Hovedretter
Lammekarbonader
Annonce








