Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler

Leder du efter et alternativ til fredagsmiddagen? Så kan denne opskrift på stegte lammekoteletter med jordskokker og hvidløsgkartofler være det helt rette!
Af
Af: af Helle Brønnum Carlsen
Lammekoteletter med jordskokker og hvidløgskartofler
Foto: wichmann+bendtsen Photography
Annonce
30 min
3 personer
Lammekoteletter med hvidløgskartofler
500 g små kartofler
600 g jordskokker
1 spsk. citronsaft
3 dobbelte lamme¬koteletter
Salt og peber
2 spsk. smør
2 spsk. hakket persille
2 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
2 pressede fed hvidløg
1 finthakket rød chili

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skræl eller vask jordskokkerne.
  2. Skær jordskokkerne i skiver og læg dem i vand tilsat citronsaft.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme i 6 min. på hver side.
  4. Rist jordskokkerne i smørret, til de er gyldne, og tilsæt persille, salt og peber.
  5. Rør en dressing af eddike, olie, hvidløg og chili, vend de varme kartofler i og server.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.