Lavkarbo mørbradgryde med grøn mos
Ingredienser til Lavkarbo mørbradgryde med grøn mos
(3 pers.)
500 g broccoli
150 g ærter
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser (med højt kødindhold)
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
1 dl grønsagsbouillon
150 g flødeost
1 tsk. salt
½-1 dl græsk yoghurt
1 spsk. smør
Salt og peber
LÆS OGSÅ: Sådan taber du dig med Lavkarbo
Fremgangsmåde til Lavkarbo mørbradgryde med grøn mos
Skyl broccolien og skær den i mindre stykker. Kog den i usaltet vand i 5 min. og lad ærterne koge med de sidste to min. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min. Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon, flødeost og salt og lad din mørbradgryde simre i 10 min. Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe godt af. Blend broccoli og ærter med yoghurt og smør, smag til med salt og peber og servér din sunde mørbradgryde.
Lavkarbo opskrift: Kristina Marckmann
Den store Lavkarbo/LCHF-guide
Kom godt i gang med Lavkarbo/LCHF-kosten med 15 minimagasiner, som indeholder mere end 500 sider med:
- Guide til LCHF
- Tips og tricks til dit vægttab
- Over 200 opskrifter
Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.
15 minimagasiner: 149 kr.
Normalpris: 298 kr. Du sparer 149 kr.
LÆS OGSÅ: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren