Lisbets julesnaps

Her får du Lisbet Broens bedste opskrift på julesnaps.
Af
Opskrift Lisbet Broen
Lisbets julesnaps

Det skal du bruge til Lisbets julesnaps:

1 usprøjtet appelsin
40 stk. brun kandis
25 stk. hele nelliker
5 stk. hele stjerneanis
1 stk. hel kanel
2 stk. vaniljestænger
1 fl. (70 cl) klar Brøndum snaps

Prøv også: Julesnaps og julesild

Sådan laver du lisbets julesnaps

Prik appelsinen med en gaffel 10-12 gange og kom den i et skoldet glas sammen med snaps, sukker, krydderier og de flækkede vaniljestænger og luk til.

Stil glasset mørkt og køligt og lad det trække i 1 måneds tid - gerne længere.

Snapsen kan herefter filtreres og evt. fortyndes med mere snaps, hvis man ønsker en mindre kraftig krydring.

Prøv også: Hyldebærgløgg

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.